Playbackteater Introduksjonskurs i Bodø

Playbackteater Introduksjonskurs i Bodø12 Oct 18:00 - 14 Oct 16:00 - Bodø
Bodø, Norway

Route

- Liker du å uttrykke deg med kropp og stemme i samspill med andre? - Er du interessert i mennesker og deres fortellinger? - Vil du trene din spontanitet og prøve deg som ”levende speil” for andres opplevelser og erfaringer? - Er du nysgjerrig på playbackteater som kunst- og samtaleform?

I høst kommer Synne og Jan Platander til Bodø for å holde et introduksjonskurs i playbackteater. Dette er en flott mulighet til å bli kjent med playbackteater i både tanke og handling sammen med to av Skandinavias mest erfarne playbackteater-instruktører! Kurset er praktisk og opplevelsesbasert og krever ingen forkunnskaper.

I playbackteater forenes aktiv lytting med improvisert teater og storytelling, i det man gjør teaterscenen til et lyttende rom for deling av erfaringer og personlige fortellinger. Teaterformen åpner for en kommunikasjon bortenfor ordene, der vi kan bli synlige for hverandre på nye måter. Det som startet som et lokalt teatereksperiment i USA i 1975 har utviklet seg til en verdensomspennende teaterbevegelse med både amatører og profesjonelle utøvere som engasjerer seg i å skape inkluderende, respektfulle rom der ulike stemmer får bli hørt.På introduksjonskurset får du lære hvordan vi med enkle sceniske uttrykksmidler kan bli ”levende speil” for hverandre. Vi jobber med kroppen og stemmen som våre viktigste instrument. Vi trener spontanitet, tilstedeværelse og samspill mens vi leker, lytter, forteller og agerer i trygge og lekfulle former. Du får lære deg noen av de grunnleggende playback teknikkene, slik som levende skulpturer, par og historier. Du vil også få litt kjennskap til teaterformens bakgrunn og utvikling, samt hvilke forutsetninger som bør være til stede for å bruke metoden i ulike kontekster.

Opprinnelig var dette planert till februar 2018 så vi har lagt et preliminärt dato her , Dette jan komme å justeres i løpet av våren 2018

Lokal meddelas senere:

Informasjon og påmelding: info@playbackteater.no
tel.: 45081423 (Jan) eller 41381804 (Synne)

Mulighet for rabatt ved vanskelig økonomi.


Past Events

54th ISOCARP Congress

01 Oct 09:00 - 05 Oct 21:00 01 Oct 09:00 - 05 Oct 21:00 - Bodø Bodø
Bodø, Norway Bodø, Norway
On this warming planet, with its population more than 50 urban, we urgently need cooler cities and towns. And good urban planning can help deliver them. The aim of ISOCARP’s 54th...   More info


© 2018 Siguez