Kaperfest på Brygga med ILA Auto og Erlend Ropstad

Kaperfest på Brygga med ILA Auto og Erlend Ropstad13 Jul 20:00 - 23:59 - Farsund
Kaperdagene i Farsund

Route

Det blir KAPERFEST PÅ BRYGGA med stemningssetterne ILA Auto og Erlend Ropstad på scenen fra klokka 20.00 i teltet på Torvet. Dette blir en feiende fin kveld, og vi håper du blir med!

Erlend Ropstad har den siste tiden håvet inn femmere på terningen i anmeldelse av plata AltSomHarHendt. Blant annet VG, Dagbladet, Aftenposten og iTromsø er blant anmelderne, så det er bare å gjøre seg klar til å nyte musikk som virkelig er satt på kartet i disse dager.

Artisten debuterte med EP-en The Magnetic Tapes i 2006. Sanger fra denne utgivelsen dukket opp på filmmusikken til skrekkfilmen Fritt Vilt.

Året etter kom hans første album, Bright Late Nights. Dette albumet var produsert av Davide Bertolini som har produsert album for blant andre Kings of Convenience. I juni 2010 ble oppfølgeralbumet Bright Late Nights utgitt. Etterfulgt av Hva om det ikke er sånn som du tror at det er, hans første plate på norsk som gjennomgående ble godt mottatt i musikkpressen. Erlend Ropstad ga ut sitt fjerde album, Her om natta i april 2014.Platen hans Det beste vi får til ble nominert til Spellemannprisen 2015 i klassen popsolist. For albumet Alt som har hendt fra 2017 ble han nominert i klassene rock og årets tekstforfatter foran Spellemannprisen 2017.

ILA Auto leverer ekte bluegrass-musikk til alle aldersgrupper. Disse gutta kan virkelig underholde!!

Bandet har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena. Med over 600 konserter bak seg på festivaler og klubber i Norge og Europa over snart 12 år, har bandet fått rykte på seg får alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, for å sitere en anmelder.


Past Events

Kaperonsdag med Oakland og Det Betales!

11 Jul 18:00 - 23:00 11 Jul 18:00 - 23:00 - Farsund Farsund
Kaperdagene i Farsund Kaperdagene i Farsund
Igjen får vi besøk av Det Betales til Kaperdagene i Farsund!! Det er en stor ære at slike entertainerne ønsker å komme igjen for å gjenta forårets suksess! Vi gleder oss til å la...   More info

Kaperkveld med Trygve Skaug og Vigdis Wisur

12 Jul 19:30 - 23:00 12 Jul 19:30 - 23:00 - Farsund Farsund
Kaperdagene i Farsund Kaperdagene i Farsund
Kaperkveld med Trygve Skaug og Vigdis Wisur blir en behagelig og melodiøs sammensetning av skikkelig fine folk med musikalitet til fingerspissene! Vi ser virkelig fram til å huse...   More info


© 2018 Siguez