Erik-Andre Hvidsten Show

Erik-Andre Hvidsten Show13 Apr 20:00 - 22:00 - Fredrikstad
City Scene

Route

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og Erik-Andre Hvidsten er igjen klar på City Scene den 13. april.
Sammen med et 15 mannsorkester fra Østfold Music Production vil han gi dere en musikalsk kveld dere sent vil glemme!
Erik-Andre Hvidsten er en allsidig sanger og skuespiller. Denne konserten vil gi dere flere smakebiter fra hans karriere, alt fra Javert i Les Miserables, andre musikalroller, musikk av Frank Sinatra og mye mer. Ikke gå glipp av denne kvelden!
Velkommen til en show aften på City Scene.

OM ERIK-ANDRÈ HVIDSTEN:
Erik-André Hvidsten er en sanger, skuespiller og artist med teater og scener i hele Norden som sitt arbeidsområde. Som skuespiller har han stått på store scener og spilt hovedroller i Norge, Sverige og Finland - og det i store musikal- og teateroppsetninger. Han anses som en av nordens fremste mannlige musikalskuespillere.Han er også artist/sanger og i 2009 ga han ut sin første plate, Desembernatt. Platen kan du laste ned her på nettsiden via Itunes. Våren 2015 ga han ut platen "Min Finlandssvenska Sångbok" i Finland og Sverige og fikk veldig gode tilbakemeldinger. Oktober 2015 kommer platen også ut i det norske markedet, foreløpig ikke digitalt, så platen må bestilles gjennom Erik-Andrés Management. Den 28.oktober 2014 ga han også ut en single "Fred på jord/Den lille trumslagarpojken - en vakker julesangduett med Thomas Lundin. I Norge er den kun utgitt digitalt (Itunes store) men sangen er også med på den nye platen til Thomas Lundin, Julnostalgi som ble utgitt i Sverige og i Finland.
Han har nylig gitt ut en ny plate med strykere og større arrangementer med låter som «Some die young, Tranorna flyger, streets of London med flere.
Som artist gjør han også ca 30-50 konserter hvert eneste år rundt om i Norge og Sverige, og er blitt en populær sanger og entertainer. Han gjør også en del events, konferanser o.l og kan også bookes til konferansier/moderator/toastmaster-oppgaver. Mao dette er artisten for de store anledningene!© 2019 Siguez