Globaliseringskonferansen 2018

Globaliseringskonferansen 201812 Oct 17:00 - 14 Oct 17:00 - Oslo
Kulturkirken JAKOB

Route
More info

Globaliseringskonferansen 2018 går av stabelen 12. - 14. OKTOBER ved Kulturkirken Jakob og DOGA i Oslo!

Foto: Julie L. Lillesæter | Samir Amin

Globaliseringskonferansen er Norges største politiske verksted og festival. En møteplass for alle som er interesserte og engasjerte i samfunn, politikk, kultur og internasjonale spørsmål. For deg som vil ha en verden der mennesker, samfunn og miljø veier tyngre enn økonomisk vekst og profitt.

Globaliseringskonferansen arrangeres på en grunnleggende demokratisk, selvorganisert og grasrotbasert metode. Nå pågår prosessen hvor tema, form og program for Globaliseringskonferansen 2018 utvikles. Har du ideer, innspill, ris, ros eller ønsker å delta i organiseringen?Ta kontakt her på facebook eller på program@globalisering.no!

Konferansen består av over 80 forskjellige arrangementer, som foredrag, seminarer, debatter, konserter, skuespill, utstillinger og verksteder. Det er aktiviteter for alle aldersgrupper og kunnskapsnivå, eget barneprogram og ungdomsprogram.

Se globalisering.no

Arrangementet finansieres med støtte fra Oslo kommune, Stiftelsen Fritt Ord og våre flotte medlemsorganisasjoner.

Globaliseringskonferansen arrangeres av Norges Sosiale Forum, en allianse av 72 norske organisasjoner som er forent i kampen for en verden der mennesker, samfunn og miljø går foran økonomisk vinning.

Vi baserer oss på World Social Forum charter of principles.
Neste World Social Forum finner sted 13. - 17. mars 2018 i Salvador da Bahía, Brasil. Se fsm2018.org/en/

En annen verden er nødvendig, en annen verden er mulig!


Hekla Stålstrenga // Julefolk // Kulturkirken Jakob

19 Dec 19:00 - 23:00 19 Dec 19:00 - 23:00 - Oslo Oslo
Kulturkirken JAKOB Kulturkirken JAKOB
Billetter i salg fra mandag 9. april 10:00 Hekla Stålstrenga inviterer til julekonsert av det lune slaget i år igjen. Julefolk-turnéen i 2017 ble en strålende suksess, med...   More info


© 2018 Siguez