Førstehjelp på barn og spedbarn

Førstehjelp på barn og spedbarn10 Apr 18:00 - 21:00 - Oslo
Sentralen

Route

De fleste ulykker skjer i hjemmet, og økt kunnskap og ferdigheter innen førstehjelp gir trygghet og kan redde liv og redusere skadeomfang.

Vårt førstehjelpskurs for foreldre og deg som jobber med barn er praktisk orientert og lærer deg de viktigste tingene du trenger å kunne innen førstehjelp på barn og spedbarn.

I kurset vil du lære
Undersøkelse av barn
Hvor alvorlig er tilstanden og hvem kontakter vi når?
Fremmedlegemer i luftveiene
Generell vurdering av sykdom hos barnAllergier
Kramper – feberkramper
Forgiftninger
Det livløset barnet – Hjerte Lunge Redning
Skader og ulykker, den lunefulle barnekroppen
Hodeskader, fra kuler i panna til hjernerystelse
Bruddskader
Blødninger
Brannskader

Det er en del viktige forskjeller på førstehjelp hos barn og voksne. En stor forskjell er at voksne ofte kan redegjøre verbalt for hva som har skjedd og hva de har av smerter eller skader. Det kan ofte ikke små barn, og det er viktig å kunne lese barns ulike signaler, og hvordan vi kan forstå og fortolke både verbale og nonverbale utrykk.
Enkelte teknikker må også tilpasses barnets mindre kropp og fysiologi. Det samme gjelder forståelse av sykdommer, og håndtering av legemidler. Som ved all annen førstehjelpskunnskap, så er det heller ikke nok kun å ha kunnskaper, man må også øve praktisk og jobbe med konkrete eksempler og situasjonstyper. Dette får du på våre kurs.


Past Events

Oslo Caribbean Feeling 2018

26 Oct 16:00 - 29 Oct 01:00 26 Oct 16:00 - 29 Oct 01:00 - Oslo Oslo
Sentralen Sentralen
Oslo Caribbean Feeling 2018 is soon to be announced with this years artists and surprises! Reserve October 26-28 in your calendar, ´cause all you want to have in the end of...   More info


© 2018 Siguez