Heldags-lærerkurs i kreativ bruk av symaskinen

Heldags-lærerkurs i kreativ bruk av symaskinen15 Nov 09:00 - 15:00 - Sandnes
Makerspace Vitenfabrikken

Route
More info

Symaskinen har vært skolen i mange år, i makerspace- sammenheng kan vi kombinere den med andre - og for noen kanskje nye - teknikker og verktøy til å lage unike prosjekter.

Kurset inneholder introduksjon og ideer til kreative måter å bruke symaskinen på med vekt på «free motion« broderi, andre materialer enn vanlig stoff (men også stoff), samt å kombinere sy-prosjekter med 3D-printing, vinylkutter, laserkutter og elektronikk (E-tekstiler), samt analoge og digitale tekstildesign-teknikker.

Kurs-deltakere må selv ta med en symaskin.

Lærerkurset er for lærere, som underviser 1.-13. trinn, dvs. inklusiv lærere på videregående skole. Lærerstudenter er også velkommen.Lærerkurset er på torsdag den 15. november 2018 kl. 9.00-15.00 på Vitenfabrikken, men kan også bestilles av skoler. Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte deltakere.
Maks. 10 deltakere. Ta med en symaskin.
Pris: 1000 kr pr. kursdeltaker.

Påmelding: vitenfabrikken@jaermuseet.no Påmeldingsfrist: To uker før kursstart.
Oppgi deltakernes navn, skole, telefonnummer og epost-adresse, samt faktura-adresse ved påmeldingen. Faktura vil bli sendt ved påmelding.

Ved bestilling av lærerkurset eller spørsmål ta kontakt med Hanne Madsen på hm@jaermuseet.no

Lærerkurs på Vitenfabrikken i 2018: bit.ly/2FGlYSB


Makerspace på skolen?

21 Nov 12:00 - 15:00 21 Nov 12:00 - 15:00 - Sandnes Sandnes
Makerspace Vitenfabrikken Makerspace Vitenfabrikken
Kunne dere tenke dere å få et makerspace på skolen? Visste du at et makerspace kan starte i et hjørne av skolens bibliotek eller i et ledig rom og kan vokse derfra? Visste du at...   More info

Lærerkurs i kreativ bruk av gjenbruks-lær, traktorslanger mm.

28 Nov 12:00 - 15:00 28 Nov 12:00 - 15:00 - Sandnes Sandnes
Makerspace Vitenfabrikken Makerspace Vitenfabrikken
Visste du at sykkelslanger og traktorslanger er gratis materiale som kan brukes i et skole-makerspace? Visst du at lær fra lærjakker og lærvesker fra gjenbruksbutikker er en...   More info


© 2018 Siguez