Studentløpet 2018!

Studentløpet 2018!10 Apr 12:00 - 15:00 - Stavanger
Breiavatnet

Route
More info

Studentløpet 2018!

BIS Charity og UiSI har gleden av å invitere til Studentløpet 2018!

Sammen med dere fantastiske studenter så skal vi vise at vi, i Studentbyen Stavanger kan gjøre en forskjell!

Tirsdag den 10. april, så løper vi rundt Breiavatnet midt i sentrum for å samle inn penger til Varmestuens Venner.

Praktisk info:

Det blir salg av t-skjorter på både UiS og BI og betalingen skjer via Vipps. T-skjorten er din billett til å bli med å løpe rundt og Breiavatnet og hele summen av t-skjorten går direkte til Varmestuens Venner. I tillegg til dette har du også en spesiell og morsom oppgave slik at vi kan samle inn mest mulig penger til Varmestuens Venner. Din jobb i forkant av løpet blir å innhente «sponsorer» som skal sponse deg i løpet. Sponsorene kan være familie, venner, jobben din, fotball-laget osv. Disse sponser deg med en selvvalgt sum for hver runde du løper. Etter løpet samler du inn penger fra sponsorene dine og beløpet vippses så til BIS Charity under ”Donasjon”.Eksempel: Får du 20kr av pappa per runde, og du springer 5 runder, så har du fått inn 100kr av pappa.

Løpet deles inn i to kategorier, men dere er selvfølgelig velkommen til å løpe begge to! Vi har to forskjellige løp. Det ene løpet heter konkurranseløpet og det andre er friløpet, som forklares under. Hvert av løpene varer i 20 min og på denne tiden skal du ta så mange runder du klarer. Breiavatnet er ca. 710m så her kan du/dere klare mange runder!

Konkurranseløpet: I dette løpet premieres den som løper flest runder på 20 minutter. Hvor mange runder klarer du før tiden er ute? Det vil bli utdelt startnummer og vi holder telling på hvor mange runder du klarer.

Friløpet: Dette løpet er for absolutt alle. Du kan gå, krabbe, rulle, jogge rolig eller spurte rundene dine. Det er en mer humoristisk runde hvor du/dere kan kle dere ut eller gjøre noe annet kreativt. Løp alene eller med en gjeng med venner! Her vil det bli premiering av det mest kreative laget.

Påmelding skjer gjennom denne linken: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSrv-C7C8LkrryL5xykTsJFtAosQQ7vsRHyLDQM1xiay0bWw/viewform

Etter du har meldt deg på, så kan du hente t-skjorten din på skolen, når disse deles ut av oss på stand. Dato for utdeling av t-skjorter: TBA.

Hva er Varmestuens Venner?

”Varmestuens Venner er en stiftelse som driver et lavterskeltilbud for alle rusmisbrukere i Stavanger og Omegn. Ved lavterskeltilbud menes at brukerne kan komme inn selv om de er ruset. De kan derimot ikke nyte noen rusmidler når de er på huset. Vi får ingen økonomisk støtte fra kommune eller stat for å drive virksomheten, og er dermed helt avhengig av sponsormidler og støtte fra byen, befolkningen, handelsstand, foreninger og lag. Vi her på Varmestuens Venner er som rusmisbrukerens familie. Her får alle respekt, både brukerne og oss som jobber her. Denne gjevnbyrde respekten fører til at det ytterst sjeldent er noe form for konflikter inne på huset.”

Varmestuens venner holder til et steinkast fra Breiavannet, så vi håper selvfølgelig de tar turen ned å heier på oss!

Mer info om løpet blir publisert i arrangementet fortløpende. Har du spørsmål i forhold til arrangementet kan du ta kontakt med UiSI og BIS.

Vi gleder oss til å se deg/dere der :D


Past Events

Paviljongkonsert

05 May 12:00 - 15:00 05 May 12:00 - 15:00 - Stavanger Stavanger
Breiavatnet Breiavatnet
Lokale korps underholder etter tur. Arrangør er Stavanger Kommunes Korps. Lappesalg kaffe/saft. Korpsene utfordres til å melde seg på. La oss få korps i byen...   More info

Paviljongkonsert 2

26 May 12:00 - 15:00 26 May 12:00 - 15:00 - Stavanger Stavanger
Breiavatnet Breiavatnet
Lokale korps underholder. Arrangør er Stavanger Kommunes Korps. Lappesalg kaffe/saft. Korpsene oppfordres til å melde seg på. La oss få korps i byen...   More info


© 2018 Siguez