Sondre Justad - Folken (UTSOLGT!)

Sondre Justad - Folken (UTSOLGT!)13 Apr 21:00 - 14 Apr 00:00 - Stavanger
Folken

Route
More info

KONSERTEN ER UTSOLGT!

Dører 20.00, konsertstart 21.00.
Aldersgrense 18 år eller med verge.
Les mer om vergeordningen på folken.no: bit.ly/folkenverge

Sondre Justad til Folken for første gang!

Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i over et år. Seks av ti spor ble radiolista. Over 20 millioner streams og flere utsolgte turnéer senere forbereder Sondre Justad nytt albumslipp.Første låt fra den kommende skiva heter «Ingenting» og ble sluppet 13. oktober på Petroleum Records. I april 2018 legger han ut på storbyturné med et flunkende nytt album i bagasjen.

«Egentlig vil jeg bare spille hele tiden. De som kjenner meg vet at det er det jeg elsker mest av alt! Og i april skal vi toppe det hele med enda fetere liveversjoner av låtene og stor teknisk produksjon!»

Justad ble allemannseie nærmest over natta da debutsingelen kom i rotasjon på radio sommeren 2014. Siden har et stadig voksende publikum vist at den nordnorske artisten treffer og beveger. Tekstlig kjenner vi Justads stemme som fortrolig og direkte.

I spennet mellom nær tilstedeværelse og sterk, energisk råskap har han spilt seg til konsertfavoritt på scener og festivaler landet over.

«Etter lang tid i studio er jeg så sykt gira på å spille og dele all den nye musikken med publikum. Har en god magefølelse på at det kan få oss på nye spennende veier!»

Turnéen går innom Tromsø, Bodø, Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo.

www.sondrejustad.no
www.instagram.com/sondrejustad
www.facebook.com/sondrejustad


Skambankt - Folken, Stavanger

17 Nov 21:00 - 18 Nov 00:00 17 Nov 21:00 - 18 Nov 00:00 - Stavanger Stavanger
Folken Folken
Dører 20, konsertstart 21 Aldersgrense 18 år eller med verge: http:/bit.ly/folkenverge To utsolgte konserter i februar var ikke nok! Skambankt fra Jæren runder av et fantastisk...   More info


© 2018 Siguez